Coș 0
garantii4

Garanţie de 30 zile

 

Ne dorim să fii 100% satisfăcut şi fericit cu alegerea făcută. De aceea, îţi punem la dispoziţie o serie de garanţii prin care procesul de returnare să fie la fel de simplu şi uşor ca cel de cumpărare. Nu trebuie să te îngrijorezi dacă produsul comandat nu este conform aşteptărilor, dacă simţi că nu ţi se potriveşte sau dacă pur şi simplu te-ai răzgândit şi vrei altă culoare, alt material, alt model, pentru că îl poţi returna simplu, în cel mai scurt timp, fără prea multe bătăi de cap sau complicaţii.

Dorim să te informăm corect în ceea ce privesc drepturile tale şi anume, conform OUG 34/2014, ai dreptul să returnezi produsul comandat online în termen de 14 zile, iar banii să îţi fie rambursaţi integral sau produsul să îţi fie înlocuit cu un altul de aceeaşi valoare, în termen de maxim 14 zile de la returnare. Noi dorim să îţi oferim 30 zile în loc de 14, pentru că avem încredere în produsele noastre şi calitatea lor şi ne dorim ca şi tu să ai timp să observi acest lucru.

Cum poţi returna produsul simplu şi uşor?

  • Ne contactezi telefonic (0751 854 999) sau prin mail (contact@atelierboemia.ro) să ne spui ce problema ai întâmpinat;
  • Ne returnezi produsul în ambalajul original şi în aceeaşi stare în care a fost recepţionat, cheltuielile de livrare fiind suportate de tine;

(Nu putem accepta pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, zgârieturi, rupturi, urme de folosire, etc.)

  • Ne spui ce tip de despăgubire preferi – primeşti banii înapoi sau alegi un alt produs;
  • Tu primeşti banii înapoi sau aştepţi să-ţi livrăm noul produs, în cel mai scurt timp posibil, dar nu mai târziu de 14 zile lucrătoare.

Garanţie pe viaţă

Fie că au trecut 30 zile sau un an întreg, noi garantăm pentru produsele noastre o VIAŢĂ!

Deşi creăm produsele cu materiale de calitate şi cu o foarte mare atenţie la detalii, cu timpul pot apărea mici defecte în urma uzurii. Nu este cazul să te îngrijorezi însă, deoarece noi îţi reparăm gratuit produsul în orice moment, în ceea ce privesc cusăturile, sistemul de prindere sau acul. Tot ceea ce trebuie tu să faci este să ne trimiţi produsul. Tu plăteşti costul transportului iar noi îţi facem produsul că şi nou!

Garanţia protecţiei

Ştim că vrei să păstrezi papioanele Boemia cât mai mult timp şi în cea mai mare siguranţă odată cu trecerea timpului. Noi ne-am gândit la tine şi la acest aspect, şi îţi vom oferi la fiecare comandă o cutie specială pentru a depozita în mod corespunzător şi în deplină siguranţă produsele tale preferate.

Te ajutăm să te decizi, Garantat!

Vrem ca tu să faci alegerea cea mai bună când vine vorba de produsele noastre. Cel mai important aspect în alegerea accesoriului perfect pentru tine, este să-ţi placă ţie întâi de toate şi implicit să ţi se potrivească stilului şi personalităţii tale. Dacă totuşi simţi nevoia şi unei alte păreri sau ai nevoie de mai multe informaţii, noi suntem aici să te ajutăm!

Scrie-ne oricând pe contact@atelierboemia.ro sau contactează-ne telefonic la 0751 854 999, indiferent ce întrebări ai avea şi noi îţi vom răspunde cu drag în cel mai scurt timp posibil!