Coș 0

Modalităţi de plata

Plata se poate face în sistem ramburs, la ridicarea coletului, sau prin transfer bancar direct în contul S.C Boemia Art Corner S.R.L-D. Plata prin transfer bancar se face în baza facturii proforme emise de către noi, după confirmarea disponibilităţii produselor.

Prin intermediul plăţii prin transfer bancar, beneficiezi de diminuarea taxelor de transport pentru livrările prin curierat rapid.

Factura proforma este valabilă 2 zile de la emitere, iar livrarea produselor se efectuează după intrarea sumei aferente comenzii, în contul nostru.

Modalităţi de livrare:

Deoarece produsele noastre sunt handmade, calitatea şi detaliile rămân lucruri elementare pentru noi, astfel, crearea acestora poate presupune un timp mai mare de lucru, între 1-3 zile lucrătoare, la care se adaugă timpul de livrare, după cum urmează:

  • Ridicare personală din sediul nostru din Galaţi, gratuit, în 24-48 ore.
  • Livrare prin Poşta Română, în 3-5 zile lucrătoare. În perioadele aglomerate din an, timpul de livrare poate creşte.
  • Livrare prin Fan Courier, în maxim 48 ore (zile lucrătoare). În perioadele aglomerate din an, timpul de livrare poate creşte.

Costuri de livrare:

  1. Poşta Română – 11 lei
  2. Fan Courier – 21 lei (plată în sistem ramburs)
  3. Fan Courier – 15 lei (plată prin transfer bancar)

Comenzile mai mari de 250 lei beneficiază de transport gratuit prin Fan Courier.

Costurile de transport prin Fan Courier sunt aplicate pentru localităţile în care firma de curierat are acoperire de livrare. Pentru a verifica lista completă a localităţilor în care nu se percep kilometri suplimentari va rugăm să accesaţi acest link http://www.fancourier.ro/download/locatiiFAN.pdf

Pentru alte localităţi decât cele aflate în listă, se poate percepe un cost suplimentar pentru kilometrii efectuaţi în afara reţelei Fan Courier; în acest sens, clienţii urmând a fi notificaţi în ceea ce privesc noile costuri, pentru exprimarea acordului înainte de expedierea coletului.