Coș 0

Ai un eveniment special, cu tematică sau pur și simplu ai nevoie de un accesoriu UNIC care să-ți completeze ținuta?

AtelierBoemia.ro își dorește ca tu să gasești exact papionul sau accesoriul pe care îl cauți.
Noi îți oferim acum posibilitatea de a comanda produsul care să fie conform cu așteptările și cerințele tale, astfel ca îți punem la dispoziție formularul de mai jos.

Scrie-ne cât mai multe detalii în ceea ce privește forma, modelul, materialul, culoarea/ culorile preferate, daca îl dorești personalizat cu logo-ul, numele, textul sau imaginea ta. Astfel va fi foarte ușor să îți facem papionul perfect pentru tine, exact așa cum ți-l imaginezi! 🙂

Materialele din care vor fi create papioanele personalizate pot fi văzute și în sediul nostru din Galați, înainte de a ne apuca de treabă.
Costurile unui papion handmade pe comandă pot varia în funcție de modelul ales și complexitatea acestuia. Acestea vor fi comunicate la scurt timp după plasarea comenzii, înainte de punerea acestuia în lucru.

De asemenea, daca îți dorești un element unic care să îți pună în valoare compania și să îți surprindă clienții, papioanele personalizate cu logo-ul firmei tale și/sau numele angajaților pot fi alegerea cea mai inspirată. Nu doar că îți vei promova brandul într-un mod aparte în firmă, la conferințe sau alte evenimente importante, dar vei oferi și un plus de stil asupra ținutelor angajaților tăi. Pentru o ofertă personalizată asupra unui lot mai mare de accesorii, te rugăm să ne contactezi folosind acest formular de comandă, prin e-mail contact@atelierboemia.ro sau telefonic 0751 854 999.

Așteptăm cu drag cererea ta, iar noi te vom contacta cât mai curând!

Numele tău (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Numărul tău de telefon (obligatoriu)

Numarul de bucăți (obligatoriu)

Dorești să personalizezi papionul cu logo, imagine, etc? DA NU 

Atașeaza imaginea cu imprimeul dorit aici (trebuie să fie cât mai clară și la o rezoluție potrivită)

Data limită de livrare

Dacă ai un papion-exemplu după care te-ai inspirat sau cuprinde detaliile de care avem nevoie, te rugăm să atașezi imaginea aici

Alte informații despre comandă

comanda