Coș 0

ATELIERBOEMIA.RO | TERMENI ȘI CONDIȚII

Navigarea în continuare pe acest website presupune că ați luat la cunoștință termenii și condițiile de utilizare ale website-ului și ați fost de acord cu acestea.

Website-ul ATELIERBOEMIA.RO este proprietate a S.C BOEMIA ART CORNER S.R.L.-D. Vizitarea sau cumparărea produselor de pe website-ul atelierboemia.ro implică în mod automat, acceptarea acestor termeni și condiții. De asemenea, folosirea oricăror altor servicii furnizate în prezent sau în viitor de către S.C Boemia Art Corner S.R.L.-D , implică acceptarea acelorași termeni și condiții.

Termenii și condițiile următoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea acestui website supunându-se de drept prevederilor generale ale legislației în vigoare. Termenii și condițiile de utilizare pot fi modificate oricând prin actualizarea prezentului website, aceste modificări devenind obligatorii cu efect imediat pentru toți utilizatorii/clienții.

  • INFORMAȚII DESPRE PRODUSE ȘI PREȚURI

Imaginile publicate pe site sunt cât mai aproape de realitate, dar nuanțele culorilor produselor pot să difere ușor uneori, datorită modului în care fotografiile au fost făcute și de culorile aparatului foto cu care au fost realizate sau ale monitorului dvs. Totodată, pot apărea uneori mici diferențe perceptuale de aspect al produsului sau materialului din care a fost confecționat, ca urmare a faptului că acestea sunt produse manual sau modului în care acestea au fost transportate, diferențe de care veți fi anunțat.

Utilizatorii atelierboemia.ro vor fi intotdeauna informați când un produs este sau nu este în stoc, dacă este disponibil pe comandă, timpul de execuție al acestora sau în cât timp produsul poate ajuge la ei. Informațiile vor fi transmise prin e-mail sau telefon. Imaginile cu produsele, ofertele, preturile si concursurile pot fi schimbate în prealabil, fără o notificare specifică. Produsele comercializate prin intermediul atelierboemia.ro sunt întotdeauna noi, în ambalajul specific producatorului și la livrare vor fi întotdeauna însoțite de factură sau bon fiscal.

Prețurile afișate nu vor fi modificate în comanda finală a clientului întrucât acestea nu conțin și nu se află sub incidența taxei pe valoare adăugată (TVA).

Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile in limita stocului disponibil.

 

  • POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE A DATELOR


Societatea comerciala Boemia Art Corner S.R.L.-D care administrează și deține website-ul atelierboemia.ro respectă cu strictețe confidențialitatea datelor utilizatorilor săi și asigură că nu vor fi făcute publice sau transmise mai departe altor entități sau persoane.

Datele colectate sunt folosite doar în scopul îndeplinirii actului de comerț, respectiv livrarea produselor comandate de către utilizatori/clienți de pe site, trimiterea de buletine informative cu promoții sau alte materiale/informații care sunt considerate de către comerciant că ar fi importante pentru clienții/utilizatorii săi. Aceste date pot fi șterse din baza de date fără vreun cost sau efort suplimentar din partea utilizatorilor/clienților dacă aceștia o cer.

Eliminarea datelor din baza noastră de date se face în urma unei cereri trimise pe adresa de e-mail contact@atelierboemia.ro

În același timp administratorii website-ului atelierboemia.ro se asigură constant de protecția bazelor sale de date astfel încât clienților/utilizatorilor săi să nu le fie periclitată siguranța informațională în spațiul său virtual.

Website-ul atelierboemia.ro poate conține link-uri (legături externe) către alte website-uri/spații virtuale și nu se face responsabil de politica lor de confidențialitate sau de posibilele insecurități informaționale prezente pe respectivele website-uri/spații virtuale.

  • ACCESUL ȘI UTILIZAREA WEBSITE-ULUI ATELIERBOEMIA.RO


S.C Boemia Art Corner vă pune la dispoziție accesul nelimitat în spațiul destinat utlizatorilor website-ului atelierboemia.ro în scopul pentru care a fost creat, respectiv vizitarea și utilizarea acestuia, dar nu conferă dreptul de a descărca, modifica, reproduce parțial sau în totalitate conținutul acestui website.

Vizitarea, utilizarea și accesarea produselor de pe acest website presupune că ați fost de acord cu termenii și condițiile specificate în cadrul acestei pagini.

Crearea unui cont pe website-ul atelierboemia.ro sau lăsarea datelor cu caracter personal în formularul de comandă sau de contact (adresa fizică, adresă de e-mail, număr de telefon, nume etc.) reprezintă acordul dvs. implicit în ceea ce privește primirea de mesaje telefonice sau electronice (sms, e-mail etc.) din partea comerciantului cu privire la promoții, produse și alte informații specifice, acest acord putând fi anulat/modificat oricând fără vreun efort sau penalitate pentru utilizator/client.

 

  • ERORI ȘI CORECTURI

Pot apărea erori umane sau de software fie de la platforma pe care a fost construit acest website, fie de la serverul pe care se află hostat, cu toate acestea încercăm să limităm pe cât posibil astfel de erori și să remediem când apar în timp util.

Ne rezervăm dreptul de a corecta posibilele erori sau omisiuni de redactare sau de software fără a anunța în prealabil. Totodată nu ne facem responsabili de posibilele probleme/atacuri/furturi informaționale, viruși și alte probleme care pot surveni, dar facem tot posibilul ca acest lucru să nu se întâmple, iar dacă acestea apar, vom notifica în regim de urgență utilizatorii/clienții acestui website.

  • DREPTURI DE AUTOR

Deținătorii website-ului atelierboemia.ro își rezervă drepturile de autor asupra întregului conținut de pe acesta (imagini, text, video, materiale descărcabile, grafice) aflate în prezent pe website sau care vor fi adăugate în viitor și sunt protejate în conformitate cu legea drepturilor de autor în vigoare.

Reutilizarea și distribuirea conținutului acestui website sunt strict interzise și poate fi făcut doar cu acordul deținătorilor website-ului și cu menționarea sursei.

Utilizarea sau asocierea logo-ului/mărcii cu alte produse sau servicii ce nu aparțin societății Boemia Art Corner SRL-D sunt interzise