Coș 0
cristina_pojoga

Papioanele de la Boemia mi-au colorat zilele mohorâte de început de luna martie! Sunt vesele și au imprimeuri deosebite, dar, cel mai important, sunt atent lucrate, iar formele și modelele sunt foarte diverse.
Mersi fain, Boemia!

Cristina

adl1

Boemia, o firmă de papioane pornită din pasiune pentru handmade, oameni frumoși și eleganță. Îmi place cum sunt lucrate papioanele, cu dragoste, sunt perfecte, mai ales că ți le poți personaliza după propria dorință și imaginație. Prețurile sunt mai mult decât accesibile pentru un papion care îți schimbă radical ținuta. Am fost plăcut surprinsă la primirea coletului, mi-au întrecut așteptările. Recomand papioanele Boemia pentru persoanele care vor să răspândească eleganța.

Adela

r2

Cred că în 2016 poţi cumpăra papioane din orice magazin, însă rareori găseşti ceva pe gustul tău şi parcă niciodată nu se potrivesc cu stilul tău. La Boemia papioanele sunt creative şi au un stil care se mulează perfect pentru personalitatea mea. Sunt sigur că aici este locul în care papioanele prind viaţă.

Adrian

oanaaa

Plini de energie, veseli și în același timp serioși cu munca lor, dar mai ales atenți la detalii și nevoile clienților lor! Îi recomand cu drag!

Oana

andreea

Ceea ce îmi place la produsele Boemia e sentimentul pe care ți-l oferă când le porți. Doar îți pui papionul și outfitul tău e complet, elegant și potrivit pentru orice ocazie. Sunt minunate, iar modelele te fac să găsești cât mai multe scuze pentru a-ți cumpăra din nou, și din nou, și din nou!

Andreea

georgian1

Nu eram adeptul purtării unui papion la un eveniment până când am găsit pagina de facebook Boemia Handmade, cu această ocazie am întâlnit oameni cu idei creative care mi-au oferit posibilitatea să aleg dintr-o gamă largă de papioane fabricate din materiale calitative și culori adaptate fiecărui stil vestimentar.

Georgian

silvia

Boemia este locul unde se împletesc creativitatea, eleganța, rafinamentul, stilul personalizat. Un loc prietenos, unde calitatea și bunul gust este la el acasă. Te întâmpină cu buna ei dispoziție fondatoarea acestui deosebit brand, Ana. Când mă gândesc la un cadou deosebit pentru cineva drag Boemia este în gândul meu. Felicitări pentru tot ceea ce faceți și mult succes pe viitor!

Silvia

testimonial_boemia3
testimonial2